Saturday, 20 September 2014

Life's a peach

English - Nederlands


Ik denk dat de meeste wel weten dat mijn grootste verslaving blushes en lipsticks zijn. Toen ik een tijdje geleden een aankoop deed bij de Misslipgloss shop, moest ik gewoon een nieuwe blush van Sleek kopen. 
Na lang twijfelen tussen 'rose gold' en 'life's a peach' besloot ik voor de tweede te gaan. 
Het is een prachtig peachy kleurtje dat fris staat in de zomer, maar zelfs nu het wat kouder wordt vind ik deze kleur nog perfect kunnen. 
Op de foto lijkt hij heel zacht van kleur, maar in het echt vind ik hem net iets feller oranje-peachy. Deze blush is super gepigmenteerd, maar als je voldoende blend staat het echt mooi en natuurlijk. Hij bevat een lichte shimmer die je huid een mooie gloed geeft waardoor je er fris en stralend uit ziet. Deze peachy kleur is perfect voor mijn witte huid, dus echt een aanrader voor de bleke huidjes onder ons!
De blush blijft heel de dag mooi zitten wat ik echt belangrijk vind. 
De verpakking is zoals we gewend zijn van Sleek, simpel, elegant en stijlvol. Perfect voor zo mee te nemen in je handtas door het spiegeltje aan de binnenkant. 
Can't wait to collect more Sleek blushes! Slechts €5,95 kosten ze en je vind ze in de Misslipgloss shop of op www.boozyshop.be

xoxo Jana


6 comments:

 1. De blush sprak me nooit echt aan, maar hij is echt wel mooi. Gaat u super goed af!

  ReplyDelete
 2. Mooi kleurtje! Staat je goed

  ReplyDelete
 3. Staat je goed! Ik heb deze ook en ik vind het gewoon een ideaal licht perziktintje.

  ReplyDelete
 4. Amai ja, ik ben het eens met Ine: die kleur staat je super!

  ReplyDelete
 5. oh heel mooi
  ik vind het een heel mooi resultaat geven op je huid

  liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 6. heel zacht en mooi! Die wil ik ook wel proberen!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.