Wednesday, 3 September 2014

Mememe - rouge

English -Nederlands

Mememe is een merk dat ik nog maar pas aan het proberen ben en mijn eerste review was niet zo positief (lees hier)
De verpakking van deze blush doet me erg denken aan  de verpakkingen van de Benefit blushes dus ik was erg benieuwd. Helaas heb ik geen blush van Benefit in bezit om mee te vergelijken, maar ik kan wel zeggen of ik deze goed vind of niet. 
De verpakking is een klein kartonnen vierkanten doosje met een prachtig design. In de deksel zit een klein  spiegeltje wat best handig te gebruiken is. Deze blush komt ook met een mini-kwastje, wat eerlijk gezegd echt slecht is. Ik vind het niet  handig in gebruik en het zorgt ook niet voor een mooi resultaat. Geef mij maar mijn eigen kwasten. 
De blush zelf is een rode kleur, gelijk de naam 'Rouge' zelf zegt. Het heeft geen zoete of chemische geuren wat ik best goed vind en de pigmentatie is degelijk. Het is niet te fel gepigmenteerd wat zorgt voor een mooi natuurlijk resultaat. Hij bevat een lichte shimmer wat je huid een mooie glans geeft zonder te fel te glitteren. 
Persoonlijk ben ik hier tevreden van, maar ik verkies toch eerder de Sleek blushes of andere blushes uit mijn collectie.Ik vind hem zeker niet slecht, begrijp me niet verkeerd, maar misschien lagen mijn verwachtingen van het merk Mememe gewoon te hoog. 
Toch vind ik deze blush een mooie aankoop voor een low budget product. Ben je op zoek naar een mooie blush met een supertoffe verpakking, dan vind ik dat je deze toch gerust een kans moet geven!
Voor €9,95 kocht ik deze in de shop van Misslipgloss en hij bestaat in 4 kleurtjes ! 

xoxo Jana

13 comments:

 1. Mooi kleurtje! De verpakking is ook superleuk

  ReplyDelete
 2. Oh my god hij staat je zo mooi en de kleur is echt geweldig <3

  ReplyDelete
 3. ik vind dit merk wel erg interessant.. heb er nog niks van geprobeerd, maar het staat je alvast heel goed!

  ReplyDelete
 4. Amai ja, die hebben goed gekeken naar Benefit... Ik moet zeggen dat ik het altijd een beetje jammer vind als een merk schaamteloos kopieert!

  ReplyDelete
 5. 9,95 vind ik anders best duur voor een blush die 'degelijk' is. :o

  ReplyDelete
 6. Nog niets van dit merk geprobeerd maar het ziet er wel goed uit!

  ReplyDelete
 7. ooh hij staat je echt super mooi!

  Liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 8. Super mooie kleur! Staat je echt prachtig!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.