Friday, 12 September 2014

MUA - Undress me too

English - Nederlands


Vandaag staat de tweede editie van het MUA undress me palette op het programma. 
Toen ik in de kruidvat stond was ik eerst aan het twijfelen of ik niet gewoon beide palettes mee ging nemen, maar toch besloot ik enkel MUA undress me mee te nemen. Natuurlijk kreeg ik spijt dat ik deze editie niet meegenomen had en uiteindelijk besloot ik deze na mijn examens aan te schaffen. 
Ik was al zeer tevreden van het eerste palette want de pigmentatie is echt super. Enkel de matte kleurtjes zijn niet zo gepigmenteerd, maar met een goede primer valt dit heus wel mee.
Dit palette bevat voornamelijk glitterende of satin kleurtjes die ontzettend gepigmenteerd zijn. 
Mijn persoonlijke favorieten zijn 'Exposed', 'Tranquil', 'Obsessed' en 'Naked'. 
Naked swatcht erg moeilijk maar ik vind dit de ideale kleur als wenkbrauw highlighter. 
De kleurtjes zijn zacht van textuur en blenden heel mooi uit. Bij de glitterige kleurtjes heb je wel eens last van fall-out, maar dat kun je makkelijk met een doekje wegvegen. 
Ik ben zeer tevreden over de palettes van MUA en kan iedere beginner in de make-up deze ook aanraden. Ze bevatten neutrale kleurtjes waar je toch veel verschillende looks mee kunt creëren en dat voor slechts €4,99. 

xoxo Jana


13 comments:

 1. Dit is een mooie palette. De kleurtjes zijn ideaal voor iedere dag!

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige look! De wing maakt hem echt af.

  ReplyDelete
 3. mooi palette! deze wil ik ook nog graag

  ReplyDelete
 4. Wat een geweldig palette is dit toch <3

  ReplyDelete
 5. Mooi palette! Mooie wing heb je gezet! XOXO

  ReplyDelete
 6. Stond net als jij te twijfelen bij dit palette, maar je hebt me om gepraat. Hele mooie kleuren!

  ReplyDelete
 7. Mooie look heb je ermee gemaakt! X

  ReplyDelete
 8. Dit palette staat ook al een hele tijd op mijn wishlist. Telkens als ik deze zie liggen bij Kruidvat twijfel ik of ik deze zou meenemen. Volgende keer dus toch maar doen :). Je hebt een erg mooie look gemaakt, leuk gedaan!

  ReplyDelete
 9. ooh super mooie look!
  wat een mooi palette zeg!

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Mooi palet en de swatches zien er super uit!

  ReplyDelete
 11. Mooie kleuren! En je ogen wow! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.