Tuesday, 30 September 2014

Put a lid on it

English - Nederlands

Al een  tijdje was ik op zoek naar een goede oogprimer. Ik bleef twijfelen tussen de MAC paintpot of een oogbasis van Inglot, maar uiteindelijk ging ik voor een heel ander merk. 
The balm is een merk dat ik voordien niet in Hasselt of zelfs Limburg kon vinden, maar sinds kort is er een winkel open waar ze dit merk wel verkopen. 
Ik was ontzettend benieuwd naar deze producten na het lezen van alle positieve comments over hun oogschaduws en blushes, maar toch ging ik voor een  oogprimer. 
De verpakking is gewoon prachtig en schattig, zoals al hun verpakkingen zijn. 
Sinds ik vette oogleden heb, was ik op zoek naar een primer die er voor zorgde dat mijn oogschaduw niet meer ging creasen. Dat de kleuren zouden vervagen was het minst van mijn zorgen, zolang het lelijke creasen al maar weg ging. 
Zelfs waterproof eyeliner blijft bij mij nooit mooi zitten  en kruipt in  mijn oogcrease. 
Gelukkig vond ik deze primer want dit spul werkt super! 
Het is moeilijk om te beschrijven   hoe dit product aanvoelt maar ik denk dat een gel-achtige textuur het beste is. 
Ik dacht eerlijk gezegd dat deze primer niet zou  werken, maar toen ik oogschaduws van sleek had gebruikt, die bij mij ontzettend snel creasen, was ik echt verrast. Ik heb een paar uur zitten rondwandelen en toen ik thuis kwam zat alles nog perfect! Alsof ik het nog maar juist had aangebracht. Zelfs mijn eyeliner zat nog perfect. 
Ik ben zo ontzettend tevreden over dit product dat ik hier zeker een backup van ga kopen! 
Voor deze primer betaalde ik €11,99 met een korting, maar de originele prijs is €14,99. 

xoxo Jana

10 comments:

 1. Wat een schattige verpakking! Wel een dure prijs.. maar zeker het proberen waard :)

  ReplyDelete
 2. Dat klinkt goed! Oog primers zijn voor mij ook echt een must

  ReplyDelete
 3. Klinkt als een super goede oogschaduwbasis!

  ReplyDelete
 4. Ik dacht even dat het van Benefit was! Het lijkt er wel wat op. Ik heb zelf de porefessional van Benefit en dit vind ik ook erg fijn alleen een stuk duurder.. Als ik hem tegen kom ga ik hem zeker even bekijken! Ik ben heel erg benieuwd.

  ReplyDelete
 5. heel leuk dat je hem zo fijn vindt!
  zelf heb ik hem nog niet gebruikt

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. De prijs is niet goedkoop, maar ook niet super duur en hij klinkt erg goed!

  ReplyDelete
 7. Heel mooie verpakking heeft dit product :D

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.