Thursday, 30 October 2014

Mac pro longwear concealer

English - Nederlands

Concealer is iets dat niet iedereen gebruikt, maar sinds ik last heb van donkere kringen en puistjes gebruik ik dit product graag. Ik gebruikte een tijdje eentje van Rimmel, die ik heel graag gebruikte, maar ik wilde eens iets anders proberen. Een tijdje was ik aan het twijfelen tussen de concealer van Inglot en MAC, maar van MAC hoorde ik zoveel goede dingen dat ik deze gewoon moest proberen. 
De verpakking is gemaakt van stevig glas, wat voor sommige misschien niet zo  goed is, maar ik vind het wel  tof. Ook heeft deze concealer een pompje waardoor deze heel hygiĆ«nisch in gebruik is, wat altijd positief is. 
De textuur is licht en waterig, maar hij blend mooi in de huid en bedekt toch mijn donkere kringen en rode plekjes goed. 
Hij  voelt licht aan op de huid en hij kruipt ook niet in de lijntjes onder de ogen, wat ik echt wel belangrijk vind. Het enige dat me wel stoort is de geur van het product. Het ruikt echt niet aangenaam, maar toch wil ik deze gebruiken want deze concealer werkt prima. 
Persoonlijk vind ik €18 niet bepaald weinig voor een concealer, dus ik ga deze zeker afwisselen met enkele budgetmerken. Toch zou ik deze gerust opnieuw kopen want tegen mijn donkere kringen werkt deze van alle concealers toch nog het beste. 
xoxo Jana

4 comments:

  1. Deze staat al lang op mijn wishlist. Moet hem echt eens aanschaffen, Hij ziet er allesinds goed uit.

    ReplyDelete
  2. Hij klinkt wel heel fijn! Ik moet hem ook maar eens gaan proberen!

    ReplyDelete
  3. Wat een goede review! Het lijkt me een heel fijn product :) xo keysofanouk.com

    ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.