Thursday, 23 October 2014

Revlon lipbutters - Pink truffle and Raspberry pie

English - Nederlands

Revlon is een merk dat je in Limburg (België) niet snel vind. Overal had ik gezocht, maar helaas was het nergens te vinden. Nu ik een opleiding in Leuven volg spotte ik een winkel waar ze Revlon verkochten en kon ik naar de Revlon make-up staren, kwijlen en natuurlijk er ook iets van kopen. 
Over de lipbutters had ik al heel  wat positieve commentaar gehoord, maar het sprak me nooit echt aan. Ik verwachte een getinte lipbalm, maar nu ik er twee in bezit heb weet ik  dat dit echt niet het geval is. De intensiteit is echt geweldig en ik ben  dan ook aangenaam verrast. 
De verpakkingen zijn ontzettend stevig en gaan ook niet makkelijk los (vandaar een klein  deukje in de Pink truffle lipbutter). Persoonlijk vind ik dit een enorm  pluspunt want het is mij al eens overkomen dat de dop van een lipstick los kwam en natuurlijk was mijn handtas roze vanbinnen.
Ze voelen zacht aan op de lippen en drogen  ze zeker niet uit. Toch vind ik Raspberry pie een beetje plakkerig aanvoelen, maar dat kan ook aan mij liggen. 
Ik besloot de kleurtjes Pink Truffle en Raspberry Pie te kopen. Pink Truffle is een naturel kleurtje dat donker in de verpakking oogt, maar een prachtige glanzende nude kleur is. 
Raspberry Pie is, ondanks dat hij  een beetje plakt, mijn favoriet. Een prachtige berry kleur met veel glans.
Ondanks dat ik een matte lip liefhebber ben vind ik deze echt fijn om mee af te wisselen.


Pink Truffle

Raspberry Piexoxo Jana

23 comments:

 1. Ga ik zeker eens proberen Jana ;)

  ReplyDelete
 2. Mooie kleurtjes. Pink Truffle lijkt mij heel fijn voor dit najaar!

  ReplyDelete
 3. Ziet er goed uit, Raspberry Pie ziet er heel mooi uit! X

  ReplyDelete
 4. Mooi! Raspberry Pie heb ik ook en die bevalt me goed! ^^

  ReplyDelete
 5. Wauw raspberry pie is echt heel erg mooi!

  ReplyDelete
 6. hello love, you have such a great blog! good job

  ps: I'm hosting a cardigan giveaway on my blog right noe, maybe you want to check it out
  http://www.idareyoutobefashion.com/2014/10/cardigan-giveaway/

  ReplyDelete
 7. Ik vind vooral de felle kleur je heel goed staan! De verpakkingen zijn ook erg leuk trouwens :) xx

  ReplyDelete
 8. Mooie kleuren en wat heb je schitterende ogen zeg :) Liefs

  ReplyDelete
 9. Ze staan je beiden erg mooi!

  XO MK.

  ReplyDelete
 10. Al spreekt het merk mij niet zo aan, vind ik ze wel erg mooi staan!

  ReplyDelete
 11. Mooie kleurtjes! Ze staan je erg goed. Ik ben het merk ook nog nooit tegengekomen in België, maar ik heb er ook nog niet echt naar gezocht. Ik dacht dat ze dat, zoals de meeste merken, gewoon niet hadden bij ons! Nu ik dat weet wil ik ook wel een keertje een zoektocht maken haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je vind ze in de Inno in Brussel, Antwerpen, Leuven,.. ! x

   Delete
 12. Staat je echt super <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 13. de felle roze kleur laten je ogen echt stralen!!

  ReplyDelete
 14. Super mooie kleurtjes! Zo'n mooie verpakkingen ook

  ReplyDelete
 15. Gave kleuren! De substantie ziet er lekker boterachtig uit, zoals de naam al zegt. Lijkt mij fijn werken!

  ReplyDelete
 16. Wow er komt echt nog veel kleur van af! :)

  ReplyDelete
 17. Heeel mooi! Vooral de tweede kleur vind ik super:)

  ReplyDelete
 18. Staat je echt prachtig! Echt mooie kleurtjes ook! :D

  ReplyDelete
 19. Ik vind Pink Truffle heel mooi bij je staan! :) xo

  ReplyDelete
 20. Ik wil echt meer kleurtjes van deze collectie.. Mijn favoriete lipsticks!!

  ReplyDelete
 21. Deze zien er heel mooi uit, ik ga ze toch ook eens bekijken volgende week!
  x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.