Monday, 1 December 2014

MAC - Ruby Woo

English- Nederlands

Mac lipsticks blijven me keer op keer verrassen! Ze hebben zo een prachtig uitgebreid assortiment, dat het moeilijk is om te kiezen. Gelukkig ga ik altijd met een bepaalde kleur in gedachten naar binnen, waardoor het al iets gemakkelijker is. 
Zo was ik een tijdje geleden op zoek naar een mooie klassiek rode lipstick. Zelf was ik aan het twijfelen  tussen Russian red en Ruby Woo, maar de ondertoon van Ruby Woo stond  beter bij mijn huidtoon. Ruby Woo is een retro matte lipstick en voelt dus heel droog aan op de lippen, lippenbalsem is een must.Persoonlijk stoort het me niet dat hij was droger is, omdat je dan je lipstick ook veel minder vaak moet her-aanbrengen en je er dan ook langer mee toekomt. Hij brengt wel een beetje stroef aan omdat het een matte kleur is, maar een je hem op hebt, ziet het er echt prachtig uit.
Vergeet ook zeker niet eens te ruiken aan je lipstick, want de zoete vanille geur is echt heerlijk!
Deze klassiek rode lipstick vind je bij je Mac counter voor €19,00.xoxo Jana14 comments:

 1. Wat een gave knalkleur, staat je goed!

  ReplyDelete
 2. Deze kleur is zoooo mooi ! Hij staat je ook erg leuk !

  ReplyDelete
 3. Staat je prachtig! En die kleur knalt van mijn scherm.

  ReplyDelete
 4. ik heb hem ook maar draag hem nooit, toch zonde nu hem zo zie :P

  ReplyDelete
 5. Wauw hij is heel mooi! Ik wil m ook nog xoxo

  ReplyDelete
 6. hij is erg mooi, staat je prachtig ♥

  ReplyDelete
 7. Mooi kleurtje voor kerst, gaaf! x

  ReplyDelete
 8. Heel mooi! Ik vind Mac echt geweldig ik zelf heb Diva en nog een roze (ben de naam kwijt).

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 9. Mac is geweldig en die kleur lijkt zeer feestelijk, een ideaal kerst geschenk dus ;) bedankt voor de tip X

  ReplyDelete
 10. Classy! Zo mooi gepaard met je blauwe shirt ook!!

  ReplyDelete
 11. Heel mooi! Staat ook super bij je ogen :)

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.