Sunday, 21 December 2014

Sunday talk

English - Nederlands

Nog maar een paar dagen en het is kerstmis. Ik kijk er nu al naar uit, al weet ik nog niet wat aan te doen. Helaas moet ik 24 december werken tot 17u00 dus dat wordt haasten om op tijd klaar te geraken. Ik hoop dinsdag nog een leuke kerstlook online te posten, al weet ik niet of ik er de tijd voor ga hebben. Laten we hopen van wel! 
Momenteel zit ik hier in mijn nieuwe pyjama van de Primark een warme chocomelk te drinken en  te genieten van een dagje vrij. Morgen moet ik gelukkig enkel voormiddag werken dus kan ik namiddag nog een paar inkoopjes doen, al kijk ik tegen al dat volk op. Last-minute kerstinkopen doen  is niet slim I know, maar he, wat moet dat moet. 
Hebben jullie alles al voor kerstmis of zijn jullie ook last-minute  shoppers?
Vergeet ook zeker niet mee te doen met mijn Kerstmis give-away om kans te maken op een leuk pakketje! Om mee te doen klik hier.xoxo Jana


4 comments:

 1. Leuk Jana! Ik ben benieuwd naar je kerstlook, en lekker is dat hé om te chillen in een primark pyjama!

  ReplyDelete
 2. Dagjes vrij zijn altijd zo fijn, de pyama's van de Primark en chocolademelk natuurlijk ook hihi. Ik ben nieuwsgierig naar de kerstlook!

  ReplyDelete
 3. Ik heb mijn Primark pyjama ook aan :D Stop straks is bij mijn stand, need your advice! xx

  ReplyDelete
 4. Jah nu moet je wel tijd maken voor een kerstlook ;) vrolijk kerstfeest alvast

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.