Friday, 23 January 2015

Fashion Friday- Arm candy

English - Nederlands

Iets waar ik zelf nooit geld aan  kon geven, was een horloge. Zoveel geld voor zo een  simpel item dat ik waarschijnlijk slechts een paar keer zou drage, om vervolgens in mijn juwelenbox op te bergen. 
Helaas was het voor mij moeilijk om op mijn werk te kunnen zien wanneer het mijn tijd was om pauze te nemen. Een horloge was dus wel een must, maar toch had ik niet veel zin om er geld aan  te geven. 
Ik  was dus van plan om voor een horloge van Oozoo te gaan sinds de prijs hier gaat van 30-70 euro, betaalbaar dus. Toch had Melissa me al enkele keren een exemplaar laten  zien van Fossil, en  damn wat was het een pareltje! 
Na lang zoeken naar een horloge van Oozoo die ik even speciaal vond als de horloge van Fossil besloot ik het op te geven. Ook al was Fossil een beetje duurder (139,95), ik besloot hem toch te nemen. De horloge die ik kocht, is goud met witte steentjes, omdat ik meestal goude juwelen draag. Een leuk extraatje was dat je een doosje mocht uitkiezen waar je horloge in ging zitten. Zelf koos ik voor dit vrolijke zomerse exemplaar, want jeetje ik mis de zomer. 
Sinds ik deze kocht, heb ik hem altijd aan, en ik vergeet mijn pauzes nu tenminste niet meer! Ookal was dit best een duurdere aankoop, het is een investment piece dat tijdloos blijft. Ik heb de horloge microbe te pakken, en ben nu al aan het rondkijken voor een zilver exemplaar (dit keer misschien van Oozoo?). 


xoxo Jana

11 comments:

 1. Soms moet je er gewoon even doorheen! En het dragen van een horloge leren.
  Liefs Shop It and Pop It

  ReplyDelete
 2. Wat een mooierd. Horloges zijn fijn. Ik heb er twee van Vendoux. Niet goedkoop maar wel errug pretty.

  ReplyDelete
 3. Ik heb net dezelfde, maar dan in een zilveren versie. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee na 2 jaar!

  ReplyDelete
 4. Hij is heel erg mooi! Een horloge is inderdaad een investering, als je echt een goede koopt die je mooi vind en goed past, dan draag je hem ook echt vaak. Ik merk dat ik mijn DKNY horloge vaak laat liggen, omdat hij gewoon iets te los zit, zonde, maar achteraf had ik gewoon een andere moeten kiezen. x

  ReplyDelete
 5. Wauw wat een mooi horloge! Heel chique :)

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.