Friday, 16 January 2015

Fashion Friday - Fringe it is

English - Nederlands

Sinds ik in de verkoop sta, zie ik constant mooie artikelen binnenkomen. Bij het merk Halluber spotte ik deze fringe clutch en lang heb ik getwijfeld of ik deze wel zou kopen. 
Toen kwamen de solden... Jup, ik kon er niet meer aan weerstaan en besloot het tasje te kopen zodat ik deze met nieuwjaar kon dragen. Sindsdien heb ik dit tasje al vaak meegenomen, want het geeft een simpele outfit meteen iets extra. 
Zoals de meeste vrouwen een  verslaving hebben aan schoenen, heb ik een verslaving aan handtassen... en schoenen. Een uniek exemplaar zoals dit tasje kon ik dus zeker niet laten liggen. Het zwarte 'leer' is van goede kwaliteit, en het is ook ruim vanbinnen. 
Het komt ook met een zilveren chain zodat je het als cross-over bag kunt dragen, maar helaas is voor mij die ketting net iets te lang. Geen probleem want ik gebruik deze liever als clutch. 
Voor €39,95 kun je dit tasje kopen in de Inno. 


xoxo Jana

3 comments:

  1. Waaa wat een toffe tas! Ik ken de Inno helemaal niet, is dat alleen in België? x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Galeria inno ligt inderdaad enkel in België, maar het is vergelijkbaar met de Bijenkorf ! x

      Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.