Friday, 2 January 2015

Fashion Friday - New shoes

English - Nederlands

Ik was al een  tijdje opzoek naar de perfecte enkellaarsjes met een hogere hak, maar vond de tijd niet om echt te zoeken en  te passen. Vaak was er wel iets aan de schoenen waardoor ze mij toch niet aanspraken. Ik weet het, ik ben ontzettend kieskeurig, maar de 23ste December vond ik dit prachtige exemplaar. 
De hoogte is ideaal en ze zitten ook erg comfortabel. Deze schoenen waren ook nog eens niet duur, waardoor ik niet lang twijfelde om ze mee te nemen!
De hak is hoger dan ik normaal zou dragen bij  een enkellaarsje, maar de dikkere hak maakt het toch makkelijk om in te wandelen. Ze staan werkelijk prachtig bij een skinny jeans en ik ben blij dat ik eindelijk een paar gevonden heb!


xoxo Jana

3 comments:

  1. Wauw, ik ben een beetje speechless. Wat een prachtige laarsjes zeg, ik kan mij voorstellen dat dit echt een hele goede aankoop is geweest! xx

    ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.