Wednesday, 14 January 2015

rose gold

English - Nederlands

Naast mijn liefde voor lipsticks, is er ook mijn tweede liefde: blushes. 
Zo veel verschillende kleurtjes die je gelaat een compleet andere look kunnen geven en natuurlijk heeft ieder kleurtje wel een andere tint of glans of finish. 
Sleek blushes worden enorm gehyped en aangezien ik de trotse eigenaar ben van twee, nu drie, blushes kan ik wel begrijpen  waarom. 
De verpakking is simpel en elegant, op zijn engels gezegd: Sleek. Helemaal mijn ding zonder te veel tralala. Het oogt hierdoor niet goedkoop, ook omdat de verpakking stevig aanvoelt. 
Mijn andere twee blushes hebben  een geweldige pigmentatie dus natuurlijk was ik benieuwd of deze dat ook ging hebben. 
Rose gold is een prachtige roze blush met een gouden glans als het licht erop valt. De blush is iets minder goed gepigmenteerd, maar stelt zeker niet teleur. Het geeft een erg natuurlijk effect, wat op de laatste foto goed te zien is. Natuurlijk kan je de kleur altijd feller maken door meer blush aan te brengen, maar ik  verkies het natuurlijke effect.
Sleek heeft goede blushes die je kan vergelijken met de kwaliteit van MAC, en dat voor minder geld.Rose gold kun je online bestellen  bij Boozyshop.nl (geweldige service trouwens!) voor slechts €5,95.  


xoxo Jana8 comments:

 1. Ik vind hem ook prachtig, alleen draag ik hem te weinig!

  ReplyDelete
 2. Woow wat een mooi kleurtje, heel subtiel! x

  ReplyDelete
 3. Heel erg mooi deze blush en je kan hem mooi opbouwen.

  ReplyDelete
 4. ooh wow ik vind het zo'n mooie blush!

  liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 5. Fijne review! Ik heb nog nooit een sleek product gehad.

  ReplyDelete
 6. Erg mooie kleur blush is dit! x

  ReplyDelete
 7. Blijft een prachtige blush! Echt een van mijn favorieten.

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.