Sunday, 11 January 2015

Sunday talk - Life, work, blog

English - Nederlands

Vandaag een kleine update over mijn werk, mijn leven en mijn blog dus neem er gerust een kopje thee, koffie of warme choco bij. 

WORK
Sommige zullen het al weten dat ik gestopt ben met mijn studie communicatiemanagement, een richting die ik graag deed, maar gewoon te zwaar was.  Meteen daarna kreeg ik gelukkig de job die ik wou: verkoopster zijn in Inno Hasselt. Voor de Nederlandse lezers: Galeria Inno is te vergelijken met de Bijenkorf, al is Inno Hasselt wel kleiner. De Inno waar ik werk is kleiner dan de meeste Inno's, maar wel een gezellige plaats om te shoppen. Gelukkig zijn ook al de collega's erg tof om mee samen te werken, dus daar kan ik zeker niet over klagen. 
Lees zeker verder om mijn plannen rond mijn blog te lezen. LIFE
Ik moet toegeven  dat het werkende leven me wel bevalt. Ik heb leuke uren, een goed loon en kan dus ook wel goed sparen. Nu verjaar ik deze maand, dus daar kan je je al aan een make-up  tutorial verwachten en zijn mijn vriend en ik in juli 5 jaar samen... wat vliegt de tijd. We gaan misschien een citytrip maken, maar wat vinden jullie een goede plaats? We raken er namelijk niet aan uit!  

BLOG
Nu ik ga werken heb ik ook meer tijd om aan mijn blog te werken. Ik probeer nu enkele artikels voor te bereiden zodat ik wat back-up heb en dat gaat vrij goed. Het enige probleem is het weer. Het licht is gewoon vreselijk om foto's mee te maken of filmpjes te filmen, dus teksten heb ik genoeg, foto's helaas niet. Vandaar dat ik slechts 1 blogpost had deze week.
Ik ga zeker proberen om iedere maandag, woensdag en vrijdag te posten en ik wil er ook vaker een filmpje bijdoen sinds mijn eerste tutorial veel positieve reactie had.
Wat vinden jullie van deze dagen om te posten en willen jullie ook meer video's zien? 
Ik ben ook van plan om mijn blog te gaan  vernieuwen en een eigen domein te gaan nemen, maar voor ik dat doe, wil ik wachten tot ik een vast contract krijg op mijn werk. Het is altijd leuker om een stabieler leven en werk te hebben voor je jezelf extra kosten geeft. Ik ben dan namelijk van plan een nieuwe website te laten ontwerpen, en dat kan al wat geld kosten. 
Wat vinden jullie van mijn huidige lay-out en wat zouden jullie veranderen?

xoxo Jana11 comments:

 1. Het weer is inderdaad lastig om fotos te maken!

  ReplyDelete
 2. Dat licht deze dagen is inderdaad super irritant! Ikzelf schrijf altijd al mijn ideeën op en dan maak ik op één dag in één keer foto's voor verschillende blogposts, zodat ik er weer een tijdje tegenaan kan ;) En wat fijn dat het werkende leven je bevalt, kun je inderdaad lekker sparen! Ben je nog wel van plan een andere studie te gaan doen? X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Als ik nog een studie ga doen moet ik deze volledig zelf betalen dus wil ik werk en een opleiding samen doen. Helaas ben ik er nog niet aan uit welke opleiding ik zou willen doen! En ik neem me dat ook altijd voor omop 1 dag al mijn foto's te maken, maar deze week had ik een vrije dag op de meest sombere donkere dag van de week... daar ging mijn plan haha ! x

   Delete
 3. Leuk dat je een job gevonden hebt bij Inno, lijkt me idd een leuke winkel om te werken :) En tja ik wacht ook al dagenlang op wat beter weer om foto's te maken, misschien is een softbox dan toch geen slecht idee

  ReplyDelete
 4. Leuke post!! En wauw, al 5 jaar samen!! Superleuk :) Qua citytrips zou ik altijd nog wel een keer naar Kopenhagen of Stockholm willen... En foto's maken is nu inderdaad vrij rampzalig. Ik probeer het altijd in het weekend te doen, maar dat mislukt ook wel eens... Als jij eruit bent, laat je het me dan weten? ;) Ik kan ook wel wat tips gebruiken haha!

  XX Saskia

  ReplyDelete
 5. Ik word ook echt gek van dit licht, gelukkig heb ik een softbox! Mocht je nog een tip willen, ik heb die bij vidaxl.nl gekocht voor €36,- Echt een redder in nood bij dit soort dagen! Ik hoop voor je dat je een vast contract krijgt.
  Leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! XO
  ingewm.nl

  ReplyDelete
 6. Moet je daar serieus over nadenken? London all the way! xx

  ReplyDelete
 7. Leuk om te lezen! Momenteel is het inderdaad vreselijk om foto's te nemen, ik heb net hetzelfde probleem. Zelfs overdag foto's maken zorgt voor donkere en grauwe resultaten. x

  ReplyDelete
 8. Fijn dat het werken je bevalt! En leuk, een citytrip! Ik kan iedereen Rome aanraden, de mooiste stad waar ik ooit ben geweest. En stiekem nog best veel te zien naast de bekendste hoogtepunten!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.