Monday, 5 January 2015

Wrapped in pink

English - Nederlands


Een  tijdje terug stuitte ik op deze lipstick van de kerstcollectie van Essence. 
Essence sprak me nooit echt aan op hun nagellakjes na, maar toen ik een tijdje terug twee lipsticks probeerde voor een review, was ik aangenaam verrast. 
De verpakking is niet zo mijn ding. Het is fushia roze en oogt goedkoop, ze hadden er iets chiquer van kunnen maken (ookal is essence gewoon  een  goedkoop merk).  Deze 'Come to town' collectie kwam met twee kleurtjes: 01 is that you, Santa? en 02 wrapped in pink.
Zelf besloot ik er maar eentje mee te nemen sinds ik niet zo verzot was van de verpakking. 
De pigmentatie van deze lipstick is oké, maar zeker niet zo goed als de twee matte lipsticks die ik eerder reviewde. Je ziet redelijk snel de lijntjes van je lippen erdoor komen, wat zeker niet aantrekkelijk is. De kleur is ook niet roze zoals de naam laat denken, maar neigt eerder naar het paarse. Hij lijkt best wel op de kleur Rebel  van MAC, maar MAC is beter gepigmenteerd. Ook is de finish redelijk gelijk. Ze zijn beide met een satin finish, al heeft 'wrapped in pink' meer glans. 
Voor slechts €2,39 vind ik deze lipstick  zeker niet slecht, maar je vind bij essence lipsticks die beter zijn. 


xoxo Jana 

12 comments:

 1. Het kleurtje spreekt me wel aan! Laat je blauwe ogen ook mooi uitkomen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Zeker eens de Kruidvat binnen springen x

   Delete
 2. Mooie lipstick! Staat je erg goed.

  ReplyDelete
 3. Ik heb de blush uit deze collectie en ben er ook heel blij mee! Mooi kleurtje! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik geloof dat je lipstick bedoelt ;-) x

   Delete
 4. Qua verpakking oogt het inderdaad goedkoop. De kleur is wel erg mooi ik heb ook geen lipsticks van dit merk nog.

  ReplyDelete
 5. Dat kleurtje staat je heel goed! Ik vind de verpakking alleen niet heel erg mooi, maar goed, het is natuurlijk ook een budget merk! x

  ReplyDelete
 6. Wat een prachtige tint! De kleur staat je ontzettend goed.

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.