Monday, 19 January 2015

Zoeva - faith and love

English - Nederlands

Iedereen  die mij kent, weet dat ik graag met een felle of donkere lipkleur rondloop, maar onlangs vond ik dat het tijd werd om eens te experimenteren met nude kleurtjes.
Ik wil graag meer donkere ooglooks maken, en een felle lipkleur is daar iets teveel mee. Op boozyshop.nl was ik dan ook opzoek naar de, in mijn ogen, perfecte nude kleur en ik dacht deze te hebben gevonden in 'Faith and love' van Zoeva. Zoeva is een merk dat bekend staat om zijn brushes, maar zelf had ik niets van dit merk.
Deze lipstick zag er online uit als de perfecte peachy-nude kleur, in een prachtige verpakking en prachtig is de verpakking zeker. 
De zilveren huls is zeer stevig en blijft dicht door de magneetjes, erg handig!
‘Color, love, makeup’ staat in witte letters op de huls en zorgt voor een extra touch. De luxe cream lipstick is zoals hij zegt, erg creamy en geeft dan ook veel pigment af. Hij voelt zacht aan op de lippen en droogt de lippen ook helemaal niet uit. De kleur is peachy, maar voor mijn huidtoon misschien iets te peachy. Toch wil ik graag meer lipsticks van dit merk proberen omdat de textuur en pigmentatie me echt verbaasde. De lipsticks zijn gelukkig ook betaalbaar en valt qua prijs te vergelijken met maybelline of l’oreal. Nu is het aan mij om te experimenteren met deze lipstick, maar voor deze blogpost, besloot ik de ooglook simpel en natuurlijk te houden. Het gaat per slot van rekening om de lipstick! Voor € 9,95 is dit pareltje te vinden op www.boozyshop.nl! Zelf heb ik al weer een volgend kleurtje gevonden dat ik graag wil testen, maar ook de brushes lijken me erg leuk. Hebben jullie al ervaring met lipsticks van Zoeva? 


xoxo Jana
10 comments:

 1. Wat een mooi everyday nude kleurtje!

  ReplyDelete
 2. Mooie kleur! Ziet er goed uit!

  ReplyDelete
 3. Zelf zou ik niet zo snel voor deze kleur kiezen, maar het staat je mooi!

  ReplyDelete
 4. hele mooie nude kleur! mooie verpakking ook

  ReplyDelete
 5. Oh wat klinkt hij fijn en ziet hij er mooi uit! :)

  ReplyDelete
 6. Heel mooi nude kleurtje en staat ook goed bij je.

  ReplyDelete
 7. Wauw gaaf kleurtje, hij is niet opvallend maar juist mooi en staat je goed. liefs x

  ReplyDelete
 8. Wat een speciaal kleurtje.. echt mooi hoor!

  ReplyDelete
 9. Hele mooie kleur! Helaas staan deze kleuren mij echt niet, vind ik zo jammer!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.