Tuesday, 17 February 2015

Sleek - Plush & Heartbreaker

English - Nederlands

De lipstick verslaafde in mij, dwingt me om altijd een lipstick te kopen als ik voor make-up ga shoppen. Zo kan ik de MAC niet buitenkomen zonder eentje te hebben gekocht. Het is erg, ik weet het en dat is ook de reden dat ik niet vaak de MAC binnen ga...
Mede-lipstick verslaafden zullen me waarschijnlijk begrijpen als ik zeg dat het dragen van lipstick je meer zelfvertrouwen kan geven, dus toen ik besloot mijn online bestelling op Boozyshop te plaatsen, wist ik dat ik een fel kleurtje of donker kleurtje wou proberen. 
Sinds ik niet kon kiezen, besloot ik voor zowel fel als donker te gaan. 'Heartbreaker' is een mix tussen MAC 'relentlessly red' en MAC 'all fired up'. Een prachtige matte kleur die je meteen opvalt. 'Plush' is het volledig tegenovergestelde, een donkere vampy lipkleur die beter geschikt is voor de herfst en winter of voor een avond je uit. Plush is echter niet het stereotype berry kleurtje, maar heeft een blauwe glans erdoor. Op de swatches zien jullie wel wat ik bedoel. 
Beide lipsticks hebben een matte finish, wat het aanbrengen wat moeilijker maakt, maar daardoor blijven deze lipstick langer zitten. 
Mijn persoonlijke favoriet is Plush sinds deze specialer is en je een sexy en mysterieuze uitstraling geven. 
Welke kleur vinden jullie het mooiste? 


xoxo Jana


5 comments:

 1. Beide staan je geweldig :D ik ben ook lippenstiftverslaafd haha ^^

  ReplyDelete
 2. Ik ben ook echt lipstickverslaafd. Mijn stash puilt gewoon uit! Mooie felle kleurtjes zeg!

  ReplyDelete
 3. Ik begrijp je verslaving volledig! :)
  Mooie nieuwe aanwinsten zijn deze! Heartbreaker is mijn favoriet

  ReplyDelete
 4. fel maar ze staan je goed!!!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.