Monday, 2 March 2015

Blush academy event

English - Nederlands

Een paar weken geleden kreeg ik een tof berichtje in mijn mailbox: een uitnodiging voor de Blush styling- & Beautydag! De twee woorden die me onmiddelijk aanspraken ,styling en beauty, zorgden er dan ook voor dat ik meteen opzoek ging naar een mogelijkheid om naar het evenement te kunnen gaan (ik moest namelijk normaal gezien werken die dag).Gelukkig had ik een lieve collega die wel met me wou wisselen waardoor ik me op aanwezig kon zetten! 

Nu wat is Blush precies? Blush academy & agency is een fashion- en makeupschool, opgericht door Caroline Rigo en Palmira Proietti. Ze bieden er de opleidingen allround stylist en allround make-up  artist aan en sinds kort ook de summerclass make-up artist en de customized fashion stylist class. 
(meer info: Blush).
Ben jij benieuwd wat deze dag voor mij in petto had? Lees zeker verder. 
Als eerst kregen we een korte uitleg over wat Blush precies was en wie Caroline en Palmira waren, wat altijd wel handig is. Vervolgens kregen we een heleboel tijdschriften, lijm, schaar en een blanco blad en mochten we plaatjes knippen om een moodbord te maken. Uit dit moodbord konden zij dan zien wat voor stijl je hebt. Mijn stijl was basic, rocker en vrouwelijk. Klopt als een bus. 
Na het maken van een moodbord gingen we kijken wat voor lichaamstype we hadden zodat we wisten waar we op moesten letten als we voortaan voor onze kleerkast stonden of als we gingen shoppen. Geen miskoopjes meer voor mij! 
Deze workshop vond ik erg interessant en ik ben zelfs aan het overwegen om de allround opleiding te doen. Een extra opleiding kan nooit kwaad, toch?
Na een heerlijke spaghetti bolognaise  gingen we door met workshop twee: een goede huidverzorging en een basis dagmake-up aanbrengen. Deze was erg interessant al wist ik al  veel over de huidverzorging en het aanbrengen van make-up. Werken met minerale foundation was echter iets nieuws voor mij en ik moet zeggen dat het resultaat niet slecht was. We gebruikten producten  van Bellapierre en inglot, beiden erg fijn om te gebruiken. 
Met een leuke goodiebag en enkele nieuwe vriendschappen, ging ik naar huis. 
Blush academy & agency had een gezellig en leerrijk evenement georganiseerd en ik ben blij dat ik deel mocht nemen. 

xoxo Jana 

INSTAGRAM - @Blushacademy.be
FACEBOOK - www.facebook.com/blushacademy
TWITTER - @BlushAcademy_be
NIEUWSBRIEF - via Blush.be
GOOGLE PLUS - google.com/+BlushacademyBeagency

PS: de twee laatste foto's zijn genomen door Palmira !


2 comments:

  1. Wat leuk! Het ziet er erg gezellig uit :)

    ReplyDelete
  2. Super leuk en die opleiding moet je zeker doen, ik de toekomst ga ik het ook sowieso volgen. groetjes imke xx

    ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.