Monday, 23 March 2015

Bourjois rouge edition - Prune afterwork

English - Nederlands

Het is weer tijd voor een nieuwe lipstick review! Lang geleden, I know. Al een tijdje was ik  aan  het denken om een bourjois rouge edition lipstick te proberen, maar ik twijfelde of het zijn geld wel waard ging zijn. €12,99 voor een kruidvat lipstick vond ik niet bepaald weinig maar, ik wou het toch  een kans geven. 
En natuurlijk werd ik aangenaam verrast. Deze lipstick is, met uitzondering van mijn mac lipsticks, mijn favoriete. De verpakking is gemaakt van simpel plastiek, maar toch vind ik het er niet goedkoop uitzien. Het leuke is ook dat je de kleur van de lipstick kunt zien aan de onderkant. 
Deze lipsticks hebben de 'ultieme smeltende textuur', wat ervoor zorgt dat mijn lippen zacht en gehydrateerd blijven. Ze hebben 1/4 pigmentatie waardoor de kleur echt gepigmenteerd is en zorgt voor de perfecte dekking. 
Ze hebben een semi-glanzende finish (al vind ik het eerder mat ogen)  en hebben een zachte textuur. I hou ervan  dat ik deze lipstick kan opbouwen. 
Dit is by far een van mijn favoriete lipsticks en ik ben al op zoek naar een ander kleurtje! 


7 comments:

 1. Vind dit een hele mooie kleur, staat je goed x

  ReplyDelete
 2. Ik zoek al enorm lang naar zo'n lipstick, de kleur is echt mooi!
  Leuke blog trouwens :)

  ReplyDelete
 3. Wauw, staat je prachtig. Ik vind de textuur etc. van deze lipsticks ook erg fijn. En lekker budget zijn ze ook nog eens!

  ReplyDelete
 4. Super mooi kleurtje! Staat je geweldig hoor.

  ReplyDelete
 5. Ik heb hem vandaag ook gekocht! Heel mooi xx

  ReplyDelete
 6. heel mooi kleurtje!
  staat je goed

  liefs
  Karlien

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.