Friday, 27 March 2015

Fashion Friday - Aquarius

English- Nederlands

Ik ben altijd erg trots geweest op mijn sterrenbeeld en ik zag regelmatig mensen rondlopen met een ketting van hun sterrenbeeld. De jacht op mijn eigen perfecte sterrenbeeld ketting was geopend, maar helaas vond ik geen exemplaar dat met echt aanstond. 
Tot een paar weken geleden toen ik op de online webshop van Mango aan het rondneuzen was. 
I werd meteen verliefd op deze multi-charm ketting. Het ziet er elegant uit en zelf vind ik het tof om zo een ketting als center van mijn outfit te maken. Gewoon een simpele all black outfit met gouden accenten zonder dat het te dramatisch wordt. 
Mijn favoriete bedeltjes zijn de bovenste en de onderste want persoonlijk vind ik deze het meest chique ogen. Ik hou ervan om dit te combineren met een simpele minimale makeup look, zoals op de onderstaande foto's, zodat alle aandacht echt naar de ketting gaat. 
Voor degene die het zich afvragen; Mango heeft ieder sterrenbeeld, dus ga zeker eens langs bij je dichtsbijzijnde Mango of neem een kijkje online, want deze ketting is gewoon te mooi om te laten liggen! 


Love, Jana 

2 comments:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.