Monday, 30 March 2015

Soft skin and a some color on the lips - Video

English - Nederlands

Het is al weer een tijdje geleden  dat ik nog een nieuwe video heb gemaakt , maar ik dacht dat het wel weer tijd was om een nieuwe te uploaden. 
De makeup is redelijk basic zodat iedereen deze look kan creëren. 
Natuurlijk moest ik mijn nieuwe favoriete lipstick hier ook in gebruiken, want deze lipstick draag ik haast iedere dag voor mijn werk. Ik denk ook dat deze kleur voor verschillende huidtonen past, dus misschien een proberen ? 
Als de video niet laad, kan je ook altijd naar mijn youtube account gaan (Janamarie). Ik hoop dat jullie het filmpje goed vinden en als dat zo is, laat dan zeker een reactie achter op mijn blog of youtube ! 

xoxo Jana

3 comments:

 1. Leuk filmpje! En mooie look. Het zou ook leuk zijn om misschien een lijstje te maken van alle producten die je gebruikt hebt?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! De product Info staat er nu bij, dankje voor het eventjes te melden! x

   Delete
 2. Die highlighter is super mooi!!

  groetjes Imke

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.