Sunday, 1 March 2015

Sunday talk - A month without bloggin?

English - Nederlands

Laat ik beginnen met me te verontschuldigen voor niet bloggen tijdens februari. Het was een erg stressvolle maand waarin ik ook totaal geen inspiratie had en me constant moe voelde. 
Ik was van plan kleine veranderingen aan mijn blog te doen maar helaas mis ik nog de zelfzekerheid om me volledig op beeld te zetten. Ik vrees dat de outfit posts iets langer zullen moeten wachten...
Op mijn werk was het ook ontzettend stresserend want op 14 februari verliep mijn contract en niemand wist zeker of iedereen mocht blijven. Na veel slapeloze nachtjes kreeg ik dan eindelijk het verdict te horen: ik mocht in het team blijven! 
Helaas eiste deze slapeloze nachten  en de stress zijn tol want ik had het gevoel dat mijn lichaam het liet afweten. Ik kon uren slapen en had totaal geen zin om te bloggen. En als ik dan toch de zin vond om te bloggen kon ik me niet concentreren op het schrijven. 
Het was alsof ik uren aan het staren was naar een blanco blad  en niet eens een paar worden erop kon zetten. De kleine veranderingen (op de outfit posts na) heb ik besloten op hold te zetten tot ik de details heb uitgewerkt en mij blog schema terug stabiel is. 
I heb het bloggen erg gemist, maar ik wilde mezelf niet forceren om en slechte blog te posten met een slechte content dus besloot ik maar eventjes tijd voor mezelf te nemen. 
Hopelijk is maart een betere maand voor mij!
Hieronder vind je enkele foto's van instagram zodat jullie kunnen zien hoe mijn maand er een beetje uitzag...xoxo Jana

4 comments:

 1. Af en toe is het goed om even een time-out te nemen Jana! Doe lekker wat inspiratie op, maak je even niet druk om het bloggen, 'het komt wel weer'. Kies voor jezelf en gun jezelf wat rust! We zien je blogposts vanzelf wel weer verschijnen! x

  ReplyDelete
 2. Ohhh wat jammer voor je je zag er gisteren tan s goed uit hoor. Maar inderdaad een time out kan eens goed helpen. Wat vind je van het boek van Stephanie Duval? Is het nuttig ?
  Ben benieuwd wat je allemaal voor ons in petto hebt voor maart xx
  dikke kus imke xx

  ReplyDelete
 3. Inderdaad niet forceren.. neem lekker je tijd.. doe inspiratie op.. houd het leuk voor jezelf :) Ik wens je een fijne maand toe! x

  ReplyDelete
 4. Als je geen inspiratie heb, kan je dit inderdaad niet forceren. Lijkt mij ook vreselijk om zo te moeten stressen voor je job. Wel goed nieuws dat je kan blijven. x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.