Wednesday, 1 April 2015

Girl about town

English - Nederlands

Een roze lipstick kan geen  kwaad, toch?
Zelf ben ik nooit een fan geweest van een roze lipstick tot mijn laatste bezoekje bij de MAC. Ik had altijd schrik dat roze me er als een barbie liet uitzien of dat ik er uit zag als een kind dat met blauwe oogschaduw en roze lipstick had gespeeld. 
Maar toen ik deze lipstick zag, was ik echt verbaasd over hoe mooi de kleur er in de huls uitzag. 
Ik heb de lipstick niet eens uitgetest voor ik deze kocht, want ik vond de kleur hoe dan ook prachtig. Girl about town is een amplified lipstick, wat betekend dat de pigmentatie levendiger is. Slecht één laagje is nodig voor de perfecte dekking. Gelukkig brengt de lipstick zo zacht aan als boter en blijft hij ook goed zitten. De finish is niet matte maar ik vind een beetje glans ook niet slecht. 
En dan is er die geur... deze lipsticks ruiken zo goed, naar vanille. 
Nooit vond ik een roze lipstick mooi, maar zoals ik eerder schreef, deze kleur is gewoon damn gorgeous en ik denk dat deze kleur bij meerdere huidtonen past. 
Spring zeker in de dichtsbijzijnde mac winkel binnen om deze beauty te halen!  


xoxo Jana
10 comments:

 1. Die staat je echt perfect, Jana :D heel fris en mooi!

  ReplyDelete
 2. Wat een onwijs mooie kleur zeg en past echt heel goed bij je!

  ReplyDelete
 3. Holy moly wat een onwijs leuk kleurtje! X

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend mooi kleurtje, lekker zomers!

  ReplyDelete
 5. Wat een ontzettend mooi kleurtje. Lekker zomers.

  ReplyDelete
 6. Girl About Town is my favourite lipstick, it's so beautiful!

  Rebecca Coco

  ReplyDelete
 7. Mooi! Is er een kleur die niet bij jou past?! give it to me :p

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.