Sunday, 19 April 2015

Mac - Cockney

English - Nederlands

Lipsticks, ik kan er geen genoeg van krijgen, zeker niet als ik ze cadeau krijg. Dit toffe Mac exemplaar kreeg ik in een giveaway van Melfortune. 
Het is een mooie lipstick met een lustre finish en is rood-oranje met een licht gouden glans. 
Het snakeskin design is erg mooi afgewerkt en maakt het net dat ietsje specialer dan de gemiddelde mac lipstick. De lipstick blijft lang zitten, maar ik had dan ook niet anders verwacht van mac, en de pigmentatie is ook erg goed. Dit kleurtje is zo eentje dat ik nog niet in mijn collectie had, maar nu hij er is, wordt er natuurlijk gretig gebruik van gemaakt. 
Mac blijft me keer op keer verbazen over de kwaliteit van de lipsticks en daarom raad ik iedereen aan om eens de mac binnen te springen en zeker één kleurtje te zoeken waar je op slag verliefd op wordt. Ik weet dat €19,00 niet bepaald weinig is voor een lipstick, maar iedereen  zou toch één echte kwaliteits lipstick moeten hebben! 


xoxo Jana

9 comments:

 1. Wat een leuk patroon in de lipstick en mooie kleur :)

  ReplyDelete
 2. Wat een leuk patroon, mooie kleur ook!

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een te gekke lipstick! Prachtige kleur ook.

  liefs, Brittany

  ReplyDelete
 4. Wow, wat een speciale lippenstift Jana! Echt heel mooi en hij staat je natuurlijk prachtig!

  ReplyDelete
 5. Wat een super bijzondere lipstick. Dat patroontje is om bij weg te smelten. De kleur staat je ook geweldig.

  ReplyDelete
 6. Aww...you are fierce with this color! Love it!

  ReplyDelete
 7. Aww...you are fierce with this color! Love it!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.