Tuesday, 28 April 2015

Where have you been?!

English - Nederlands

Laat ik beginnen met een sorry voor het gebrek aan blogposts. Ik was van plan om terug foto's te maken van looks en producten maar toen gebeurde er iets ontzettend irritant...Mijn bovenlip is gezwollen. Het lijkt alsof ik een poging heb gedaan tot de Kylie jenner lip challenge, maar nee toch niet. 
Zelfs mijn wangen zijn gezwollen en laat ik even vermelden dat dit even pijnlijk is als het eruit ziet, maar ik  spaar jullie de foto's. Het was zeker niet simpel om te gaan werken als je in de verkoop staat en iedere klant je aanstaart, maar gelukkig heb ik  geweldige collega's. 
En gelukkig heb ik vandaag vrij! Het begon dus eigenlijk zondag  ochtend met een tintelend gevoel en een licht gezwollen lip en toen  werd het groter en groter en sinds gisteren heb ik een koortslip van een heel ander niveau... het is gianormous! 
Nu weet ik dat dit excuus is voor al de andere keren dat ik niet geblogd heb maar ik probeer meer te ontspannen en van mijn leven  te genieten door met vrienden uit te gaan. Ik heb mijn blog dus eigenlijk echt verwaarloosd en net als ik het bloggen begin te missen en er terug vol op voor wil gaan krijg ik een gigantische lip! 
Vandaar dus een korte post met uitleg en enkele foto's van de voorbije week in plaats van een review. 


xoxo Jana


4 comments:

 1. Je moet doen waar je zelf gelukkig van word!

  liefs, Brittany

  ReplyDelete
 2. Ah, wat rot dat je een koortslip hebt! En haha, helemaal vreselijk als mensen gaan denken dat je die domme Kylie Jenner challenge hebt gedaan! Hopelijk kan je snel weer gaan bloggen (met de volle goesting natuurlijk)!

  ReplyDelete
 3. ik heb ook vaak last van koortsblaren.. Heel vervelend!!

  ReplyDelete
 4. Oh...Ik wens je een spoedig herstel! Waar werk jij, als ik mag vragen?

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.