Monday, 4 May 2015

April favorites

English - Nederlands

Tijd voor een April Favorites post! Het is al een hele tijd geleden  dat ik nog een nieuwe maandelijkse favorieten blog heb geschreven omdat ik steeds de neiging heb om bij mijn vertrouwde producten te blijven. Gelukkig heb ik toch een paar nieuwe producten ontdekt waar ik helemaal verliefd op ben, te beginnen met de producten  van la roche-posay. 
Ik kocht er twee producten, namelijk de gommage en de dagcrème en kreeg er een full size tester bij van de gewone reinigingsgel en een gratis full size gommage, kan niet beter toch? 
De werking van deze producten is echt ongelofelijk en ik denk niet dat ik nog snel naar een ander merk zal grijpen. Veel kan ik nog niet over deze producten zeggen,want volgende week staat hier een uitgebreide review van klaar!Benieuwd naar de andere favorieten? Zeker verder lezen! Weer een product waar  nog een volledige review over gaat verschijnen volgende week, 
maar ik moest deze toch eventjes met jullie delen. LR cosmetics creërde prachtige blushes, waarvan ik de tint 'warm berry' heb gekocht en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Volgende week 
verschijnt ook hier een review van!
Aah, MAC, the love of my life. 
Ik was al een tijdje op zoek naar een prachtige transparante poeder en na veel 
opzoek werk besloot ik het op de MAC prep + prime te wagen ondanks dat deze best wel 
prijzig is voor een poeder. Gelukkig had ik nog een paar cadeaubonnen liggen waardoor mijn totaal  prijsje nog hartstikke meeviel. 
Deze poeder heeft echt een prachtige matte finish zonder dat je echt een poederlaagje ziet. 
Have you seen  this beauty? En dan nog voor een spotprijsje als 3,50€! Als ik dit kleurtje 
draag krijg ik echt constant complimentjes en ik moet zeggen dat deze lipstick ook echt mooi is. 
Ondanks dat hij mat is droogt hij de lippen totaal niet uit. Neem zeker een kijkje hier voor de volledige review. 
Nog een lipstick, I know, little addiction. Deze lipstick kocht ik samen met mijn poeder van MAC, en ook al is het een kleur die ik niet zo heel vaak draag, ik ben er helemaal verliefd op. Hij is mat, hij is fel en hij blijft lang zitten. Wat wil je nog meer in een lipstick? Oke misschien  een goedkoper prijskaartje, maar we hebben het hier over MAC he. 
De volledige review vind je hier.
Ook op gebied van  fashion heb ik enkele nieuwe favorieten. Deze ketting zag ik online op de webshop van Mango, maar zelf koop ik niet graag online items zonder ze eerst in 
het echt te hebben gezien. Toen ik dan ook de kans had om de Mango in te gaan, spotte ik de ketting en was het meteen liefde op het tweede gezicht! 
Ook hier heb ik een review van. 
Last but not least, these babies! La bottega heeft zoveel prachtige schoenen en Blink vind ik een prachtig merk dus toen ik deze schoentjes zag, moest ik ze gewoon hebben! 
Ze zitten ook nog eens redelijk comfortabel, maar ik moet ze nog meer inlopen. Voor deze 
prachtige schoenen heb ik wel wat blaren over, haha. 

xoxo Jana

4 comments:

  1. Prachtige ketting. Ik hou daar van. :)

    ReplyDelete
  2. De schoenen zijn prachtig!

    ReplyDelete
  3. Wat een mooie favorieten! Je MAC lipstick en schoenen zien er erg mooi uit!

    ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.