Wednesday, 27 May 2015

Catrice beautifying lip smoother - Cake pop

English - Nederlands

Ik mag dan wel een lipstick fan zijn, lipglosses zijn nooit mijn ding geweest. Ze zijn kleverig en ruiken meestal te zoet naar mijn mening. 
Deze Beautifying lip smoother beloofd je lippen mooier te maken, de fijne lijntjes in te vullen en je lippen  te verzorgen. Klinkt toch niet slecht, dus natuurlijk wilde ik hier wel eentje van proberen.
De spons-applicator maakte het nog interessanter omdat je totaal niet kunt zien wat voor kleur het was en of het wel gepigmenteerd zou zijn. 
Eerlijk is eerlijk, de pigmentatie is niet om over naar huis te schrijven, maar ik vind het natuurlijke resultaat erg mooi. Hij brengt zacht aan en voelt ook niet kleverig aan op de lippen. 
Hij vult de fijne lijntjes van je lippen niet op zoals het zegt te doen, maar op zich stoor ik me er niet aan.Wat ik wel jammer vind ik de ontzettend sterke geur. Het ruikt en smaakt naar karamel, erg zoet dus. De lip smoother bevat verzorgende bestanddelen zoals shea boter, vitamine E en jojoba olie. Het is dus erg verzorgend en voedend voor je lippen, wat altijd mooi is meegenomen. Deze tubes komen in nog twee andere tinten die ik zeker ook wel wil proberen, want deze draag ik bijna dagelijks (no more bright lips for me) en ik neem hem ook steevast overal mee naar toe. 
Natuurlijke tinten vind ik de laatste tijd erg mooi staan, dus deze is echt wel een aanwinst voor slechts €3,59


Plus
Verkrijgbaar in de Kruidvat
Goedkoop
Niet kleverig
Natuurlijke finish
Schattige verpakking
Makkelijk aan te brengen 
bevat verzorgende bestandsdelen
Zoete geur (kan je ook als min zien)

Min
Vult de fijne lijntjes niet op zoals beloofd

xoxo Jana


8 comments:

 1. Hij staat je goed! Jammer dat die bij jou de lijntjes niet invult. Bij mij doet die dat wel goed!

  ReplyDelete
 2. Wat een fijne en goede review. Ik heb deze in een peachy kleur moet hem nog proberen ;-)

  ReplyDelete
 3. Ik heb er twee gehad maar vond ze toch net ietsje te plakkerig, ik voelde ze te goed zitten. Maar ik ben ook echt een lipstick meisje!

  ReplyDelete
 4. Wouw wat een mooi kleurtje!!
  Liefs Nathalie

  ReplyDelete
 5. Zo'n mooi kleurtje!

  Sarah x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.