Friday, 22 May 2015

LR Blush - Warm Berry

English - Nederlands

Ik hou van een goed gepigmenteerde blush en toen een  vriendin me vertelde dat ze makeup verkocht van het merk LR, zei ik dat ik het gerust eens wilde proberen. 
Ik moet zeggen dat de blush iets duurder is dan ik had verwacht en  dat de verpakking er ook best goedkoop uitziet. 
Gelukkig is de verpakking erg misleidend en is de blush zelf echt prachtig. De blush is niet warm van kleur, zoals de naar zegt, maar hij blijft echt ontzettend mooi. Het heeft een goede pigmentatie en ik vind de kleur mooi om samen met een warmere blush te blenden. De lichte kleur staat goed op mijn bleke huid en ik vind het super dat de blush zelf erg makkelijk blend. Hij laat geen vreemde plekken na in je gezicht. Ook positief vind ik dat deze blush geen geur heeft, wat wil zeggen dat deze geen parfum bevat. 
Ik had niet verwacht dat LR me zou verrassen, maar toch is het ze gelukt. 
De kleur is prachtig, vrouwelijk, gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Deze blush is niet iets dat je in een kruidvat kunt kopen, maar moest er iemand geïnteresseerd zijn, laat gerust een reactie na en ik geef je wel meer uitleg! 
PS: dit is geen gesponsord artikel! 


xoxo Jana


6 comments:

 1. Ik vind het een hele mooie kleur, zeker in het najaar zou ik zoiets dragen!

  ReplyDelete
 2. ziet er een heel mooi kleurtje uit

  liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 3. oeh die ziet er mooi uit zeg!

  ReplyDelete
 4. Wat een gave kleur is dit!

  ReplyDelete
 5. Oeh, ik hou van dit soort kleuren! X

  ReplyDelete
 6. Heel mooi zeg! Staat je goed X

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.