Monday, 18 May 2015

Shophaul - Maastricht you were fun

English - Nederlands


En ik heb een beetje geld uitgegeven... niks nieuw volgens mijn mama. Deze keer was het niet enkel make-up maar ook enkele fashion items. Als ik naar Maastricht ga, zijn er enkele shops die ik zeker moet bezoeken sinds deze niet in Hasselt zijn. De Lush, New yorker en Van Haren  zijn er enkele waar ik  zeker binnen moest springen en natuurlijk ging ik niet met lege handjes terug naar huis.Hallo mede koffie verslaafden! Breng onmiddelijk een bezoekje aan de New Yorker 
om dit leuke T-shirt zelf ook te kopen. 
Wat ik er tof aan  vind is dat de stof echt erg zacht is en dat het geen gigantische 
tekst heeft, maar er toch nog leuk uitziet. Het is een beetje langer vanachter, maar dat vind ik persoonlijk niet erg. De T-shirt is erg los van model dus je kunt beter een maatje kleiner gaan. 
Ze hadden de T-shirt in  het zwart, wit en grijs. 
Since ik meer kleur of wit of grijs, eigenlijk iedere kleur buiten zwart, wil dragen vond ik dit 
topje en werd ik onmiddelijk verliefd op de felle kleuren. 
De rug is een beetje open, maar het laat niets van je BH zien. Dit topje vond ik in de New Look in Hasselt, want Melissa en ik waren eerder terug dan voorzien. 
New Look heeft vaak mooie items en  toen ik deze vond, moest ik deze gewoon kopen. 
Ik had heel  dringend nieuwe sandalen nodig voor de zomer sinds het weer in België blijft veranderen. Sommige dagen is het echt prachtig weer en  dan  ben ik aan  het vloeken dat ik nog steeds geen  fatsoenlijke sandalen heb. Gelukkig vond ik deze basic zwarte comfortabele sandaaltjes. En zoals voorspeld vond ik ze in de Van Haren voor slechts €19,95 
Sneakers, je kunt er niet genoeg hebben, en ook al hou ik van Converse, ik wilde een goedkopere versie. Ik had geen zin om veel geld te geven aan een paar sneakers die niet echt speciaal waren. 
Meer dan €50,00 voor een paar basic witte all stars vind ik nu eenmaal veel. 
Een tijdje geleden  had ik de perfecte all stars gevonden, maar helaas waren  ze niet in mijn maat, dus jah ik zou gerust €50,00 kunnen geven aan sneakers als het de perfecte schoenen zijn, maar tot ik 
die vind, hou ik het bij mijn New Look sneakers. 
Lush, I can't live without you. Please don't ever go away. 
Ik hou van de lush omdat ze producten maken die niet op dieren  getest zijn en omdat ze actief vechten  tegen het testen op dieren. Ik ben een grote honden liefhebber en mijn hart breekt dan ook telkens als ik iets zie waarbij honden of andere dieren mishandeld worden. 
Lush is natuurlijk niet enkel goed tegen het testen op dieren, maar ook voor de producten zelf. 
Hun tea tree is echt het beste en hun bath bombs zijn gewoon geweldig, dus ik moest wel enkele 
items kopen! 
Ik ga niet zeggen welke kleurtjes deze lipsticks zijn want deze drie items gaan in mijn give away! 
Nog slechts 4 volgers en ik heb de 500 bereikt! Wauw wat geweldig, dus ik ben nu al volop bezig mijn pakketje samen te stellen! 
xoxo Jana


6 comments:

 1. Dat eerste shirt vind ik echt cool :D

  ReplyDelete
 2. De sandaaltjes zijn erg leuk!

  ReplyDelete
 3. Leuke schoentjes! En ooooh Lush, die winkel is zo gevaarlijk voor mij hihi.

  Liefs x

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke inkopen! Die sandaaltjes zijn echt heel leuk!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.