Monday, 22 June 2015

Essence XXXL longlasting lipgloss

English - Nederlands

Wat zou mijn blog zijn zonder zijn lipproduct reviews? Juist, niets!
Toen ik laatst in de Kruidvat aan het rondsnuiten  was, zag ik bij de Essence stand deze longlasting lipglosses in een matte formule. Een matte lipgloss? Klinkt interessant niet? Natuurlijk moest ik dit eens uittesten. 
Laat ik beginnen met de geur. Ik moet bekennen dat ik de geur niet zo aangenaam  vind. Ik  vind een subtiele geur bij een gloss echt niet erg, het hoort er een beetje bij, maar deze geur vind ik gewoon te overweldigend. Normaal  hou ik van de geur van karamel, maar te veel is te veel. Gelukkig verminderd de geur als hij eenmaal is aangebracht. 
Ondanks dat ik geen fan ben van lipgloss, moet ik bekennen dat ik toch wel verrast was. Het is eerder een creamy matte lipstick  in een tube met een applicator da een echte lipgloss. Het is niet kleverig en de kleur is mooi gepigmenteerd. 
De eerste lipgloss heet '08 soft nude' en is een prachtige nude kleur die niet te licht is voor mijn huid. Aangezien ik een best bleek ben, is het wel moeilijk om een nude kleur te vinden die me er niet ziek laten  uitzien, maar deze kleur past prima. 
'15 coral  mousse' aan de andere kant is een felle koraal kleur die perfect past bij een mooie gebruinde huid. Deze is echter niet mijn favoriet, want deze laat snel de lijntjes in je lippen zien. Beide kleuren blijven niet heel lang zitten op de lippen, zoals ik had verwacht, maar voor slechts €2,39 kun je gerust de lipgloss vaker aanbrengen.  
Geen slecht product voor zo een laag prijsje als je het mij vraagt. 


xoxo Jana

5 comments:

 1. Jammer dat dat tweede kleurtje snel de lijntjes in je lippen toont want ik vind het net de leukste kleur van de twee :)

  ReplyDelete
 2. Coral mousse vind ik er erg leuk uitzien. Alleen jammer dat hij in de lijntjes gaat trekken.

  ReplyDelete
 3. twee hele mooie kleurtjes!
  vooral die eerste vind ik echt een toppertje

  liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 4. Mooie kleurtjes! Ik vond juist dat ze niet goed zo goed bleven zitten en niet echt mat drogen op mijn lippen :(

  Liefs x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.