Friday, 12 June 2015

L'oréal infallible 24H matte - Vanilla

English - Nederlands

Foundations proberen is iets dat ik, raar maar waar, graag doe. Ik vind het moeilijk om een foundation te vinden die perfect past bij mijn bleke huid, dus ik ben altijd wel op zoek naar een beter exemplaar. De jacht is eindelijk over! 
Ik had zo veel positieve reacties gelezen over de L'oreal Infallible 24H foundation gehoord dat ik deze zeker wilde proberen. Ik moet zeggen dat hij niet heel erg goedkoop was voor een Kruidvat product, er zijn zeker goedkopere foundations, maar het product is zeker zijn geld waard. De dekking is erg goed, zoals je waarschijnlijk aan de foto's kan zien, en het product verbergt mijn puistjes,pigmentatie vlekjes en roodheid erg goed. Het voelt ook niet dik aan op de huid, maar laat mijn huid nog ademen en voelt erg natuurlijk aan. Ik moet zeggen dat ik ook aangenaam verrast was over de houdbaarheid van deze foundation.
Ik werk iedere dag van 10-18 en heb op het einde van de dag enkel last van een beetje glans op mijn voorhoofd. De foundation is niet heel matte, maar dat vind ik niet erg want dan kun je zelf kiezen of je het matter wilt maken of liever houdt van een lichte glow. 
Voor zover is dit mijn favoriete foundation en ik denk dat ik enkele tubes ga kopen om een voorraadje in te slaan. Wie vind deze foundation ook geweldig en waarom? Ik  ben erg benieuwd naar jullie mening. 


No foundation
one layer of foundation
xoxo Jana

3 comments:

  1. Ik vind hem er erg goed uitzien op je huid!

    ReplyDelete
  2. Nu ben ik wel erg benieuwd geworden naar deze foundation! Hij ziet er mooi matte uit.

    ReplyDelete
  3. Ik gebruik al een tijdje een foundation van Catrice maar ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte foundation :) Je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt :)

    ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.