Wednesday, 3 June 2015

Mac bombshelll dupe

English - Nederlands

Ondanks dat ik een lipstick lover ben, ben ik niet zo een  fan van 'dupes'. Ze zijn meestal slecht gepigmenteerd, blijven niet goed zitten en de kleur is meestal niet wat het moet zijn. Van wat ik online heb gezien hoort deze lipstick  zachtroze te zijn met een gouden glans. Bij mezelf vind ik de lipstick eerder koraal-rood met een gouden glans, een kleine misser dus. 
De lipstick heeft een  frost finish wat wil zeggen dat de lipstick een hoge pigmentatie moet hebben met een hoge shimmer en shine finish. Persoonlijk ben ik meer voor de satin of mat finish, dus ook hier was het voor mij persoonlijk een misser. De kleur zelf met het goud vond ik op zich wel mooi, en ik moet zeggen dat ik het minder frost vind dan verwacht. 
De lipstick blijft ongeveer een 2-3 uur zitten, wat zeker niet slecht is voor een 'dupe'. Wat wel jammer is, is dat ze niet de heerlijke MAC vanille geur hebben kunnen kopiëren, want jeetje deze lipstick ruikt erg chemisch.
De kleur is best mooi, maar ik ben niet zo aangenaam verrast als ik had gehoopt. Als je op zoek bent naar een dupe van MAC Bombshell, raad ik deze niet aan, want de kleur is niet echt te vergelijken. Plus 
Mooie pigmentatie en kleur
Blijft lang zitten
Goedkoop (te vinden op Ebay) 
leuk design (Hello Kitty!)

Min 
Chemische geur
Niet te vergelijken met de echte MAC Bombshell xoxo Jana 


6 comments:

 1. De chemische geur vind ik verschrikkelijk, heb nu ook zo'n product liggen! Dan gebruik ik het al niet meer!

  ReplyDelete
 2. oh wat een leuk kleurtje
  fijn dat je ene dupe hebt gevonden
  veel betaalbaarder ;)

  liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 3. Prachtig kleurtje, lekker elke dag draagbaar! Wel erg jammer dat het een dupe is, ik vertrouw dat toch nooit zo.

  ReplyDelete
 4. Jammer dat deze wat tegenvalt. Hij ziet er verder wel mooi uit.

  ReplyDelete
 5. Wat jammer dat de dupe niet echt een goede dupe is. Ik zou ook niet zo snel een dupe kopen. Zeker niet van MAC want ik vind de lipsticks nog best betaalbaar.

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.