Monday, 1 June 2015

MAC - prep and prime pressed face powder

English - Nederlands

Vandaag zal ik het hebben over mijn favoriete finishing powder.
Deze poeder van MAC is niet goedkoop, maar het werkt erg goed voor mijn huid. MAC prep and prime is een transparante finishing poeder die ik gebruik om mijn foundation en concealer vast te zetten. 
De verpakking waarin het product zit ziet er erg mooi uit met de glitter en het doosje ziet er erg strak en elegant uit met een  grote spiegel aan de binnenkant. De poeder zelf is een samengedrukte poeder dat erg makkelijk loskomt als je met je borstel  erdoor wrijft. Het laat geen witte waas na over je gezicht, maar blend heel erg mooi met je foundation en geeft je een mooie matte finish. 
Ook al heb ik een vette huid, deze poeder zorgt ervoor dat mijn foundation niet van mijn gezicht glijd en dat ik geen rare plekken krijg op de plekken  waar ik snel vet word zoals mijn T-zone. Sinds ik een vette huid heb, krijg ik ook erg snel puistjes dus ik moest een poeder hebben  dat mijn poriën niet verstopt. Gelukkig voor mij is dit poeder geen probleem en reageert mijn huid hier positief op (al dat weggegooid geld anders!). Dit poeder is heel erg handig om zo mee te nemen en door de dag eventjes bij te werken. Ook al is dit geen goedkoop product (€17,00), toch zou ik het zo opnieuw kopen. Mijn holy grail item, dus dat zegt toch genoeg, niet? 


xoxo Jana

6 comments:

 1. ooeh ziet er wel goed uit hoor
  benieuwd hoe t toont op het gezicht

  liefs
  Karlien

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha dat is het juist, je ziet het niet maar je foundation blijft beter zitten ! x

   Delete
 2. Lijkt me heel fijn! Ik zweer bij de all about matt poeder van Essence, stukje goedkoper ook, haha.

  ReplyDelete
 3. Wat mooi die glittertjes in de verpakking! De poeder zelf lijkt me ontzettend fijn.

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.