Sunday, 5 July 2015

Sunday talk

English - Nederlands

Momenteel zit ik in mijn kamer met vochtige handdoek over rode benen om een beetje af te koelen. Het is 38°C in België  wat hier best wel zeldzaam is. Gelukkig moest ik vandaag niet werken (wat dus ook de reden is van mijn verbrande benen). 
Laat ik beginnen bij het begin: Mijn job bij Galeria Inno raakte ik kwijt, ik ging op een heleboel sollicitatiegesprekken, deed zelfs een paar keer proef en uiteindelijk belandde ik bij de MEXX. 
Ik moet zeggen dat ik best nerveus was om in een  team te starten dat elkaar al  langer kende, en dat ik de newbie was. Gelukkig waren ze allemaal ontzettend vriendelijk en behulpzaam.  
Nog meer tof nieuws is dat ik na 3 jaar mijn rijbewijs te hebben, eindelijk een auto heb gekocht. Ik vond dat het tijd werd om onafhankelijk te worden van mijn ouders of de bus, en ik had hard genoeg gespaard om eindelijk een tweedehandswagen  te kopen. Via een professionele garage vond ik de Hyundai I30 style van het jaar 2008. Misschien  dat ik nog foto's post op instagram of misschien zelfs op mijn blog. 
Voor degene die me volgen op Instagram of op mijn Facebook, weten dat ik steeds meer outfitfoto's probeer te maken en zullen al een paar foto's hebben zien passeren. Ik voel me nog niet 100% op mijn gemak om volledig voor de camera te staan, maar het begint beter en beter te gaan. Nu ik voltijds werk is het natuurlijk moeilijker om blogfoto's te maken en blogs te schrijven, maar ik doe mijn best om toch een  beetje vooruit te werken. Ik hoop dat er volgende week al iets meer blogs zullen verschijnen.  
Een goede planning zal me hopelijk wel helpen? xoxo Jana


No comments:

Post a Comment

Blogger Template designed By The Sunday Studio.